ÉTKEZÉSI TOJÁS

Közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a tojástermelés területén. Állományaink között többféle tojóhibridet termeltettünk többféle tartási mód alkalmazásával.

A tojáselőállítás feltételeit mind technológiailag, mind állategészségügyi és higiéniai, mind gazdaságossági szempontból vizsgálva a tojóállományokat az EU normatíváknak megfelelő ketreces tojóházakban helyezzük el.

A tojástermelés 20-21 hetes korban indul el és egyéves periódusban tart. A kiváló termelést a tartástechnológiai és környezeti tényezők optimalizálásával érjük el.

A termelés szalmonellamentesített állományokkal történik. A megtermelt tojás napi szállítással tojásválogató üzembe kerül, ahol súly szerint osztályozásra és jelölésre kerül sor.

A fogyasztókhoz osztályozott, jelöléssel ellátott friss étkezési tojás kerül. Az étkezési tojást tekintve előnyben részesítjük a "nagyüzemi" tojásokat a "házi" tojással szemben.Ezt azzal magyaráznám, a tojáselőállítás feltételei nagyüzemi körülmények között mind technológiailag, mind állategészségügyi és higiéniai szempontból, valamint az alkalmazott állandó felügyelettel működő minőségbiztosítási rendszerek révén élelmiszerbiztonsági szempontból biztonságos termékelőállítást eredményez.

Vagyis a vevőkhöz szalmonellamentesített, egészséges állománytól származó étkezési tojás jut, ami a házi tojásról nem feltétlen mondható el!

Étkezési tojás partnereinknek (közület, közért, élelmiszer boltok) részére 6-10-15 db-os papírdobozos csomagolásban kínálunk.8653 Ádánd, Berzsenyi D. u. 37
Tel: 84/357-734, 84/558-008 Fax: 84/558-000